3 nye boligtrends i 2021 – du skal være opmærksom på som investor

Annonceindhold

Kan du godt tænke dig at give dig i kast med at handle med aktier? Eller måske praktiserer du allerede aktiehandel? Hvis det er tilfældet, så kan det være en idé for dig at holde øje med de nuværende og kommende boligtrends. Boligtrends kan nemlig give dig en idé om, hvor du skal sætte dine penge, da det kan få utrolig stor betydning for en given virksomhed, hvis deres produkt pludselig bliver en trend. Her kan du læse 3 nye boligtrends i 2021, du skal være opmærksom på som investor. Ellers kan du finde flere aktie anbefalinger her.

1. Grøn omstilling i form af genanvendt plastikdesign

Ligesom resten af verdensbefolkning har danskerne fået mere fokus på grøn omstilling, og det er en tendens, som vi kun vil se være stigende inden for fremtiden. Det grønne er kommet for at blive, og det åbner op for en masse muligheder og løsninger inden for boligverdenen. Den populære trend lige nu er møbler og andet design lavet af genanvendt plastik. Det kan være alt fra borde til stole til dekorative skåle og vaser. Det kan derfor være en idé som investor at begynde at investere i virksomheder, der arbejder med denne slags design af genanvendt plastik – eller i hvert fald at kigge en grønnere vej, når der skal købes aktier i fremtiden.

2. Smart tech i hjemmet

Teknologien udvikler sig fortsat hurtigt, og det vil det højst sandsynligt fortsætte med i fremtiden også. Det vil kunne ses mere og mere i vores hverdag, og ikke mindst i vores bolig. Smart tech vil dominere hjemmet og arbejde på, at alt fra indeklimaet bliver bedre og sundere til at sikre god søvn til beboeren. Grundet den store fremtid inden for smart tech i hjemmet, så bør man som investor kigge ind i netop denne branche. Kig især på tidsbesparende teknologi og teknologi med fokus på velvære.

3. Design med tekstur

Selvom der forgæves bliver kæmpet for at gøre hverdagen nemmere for folk, så er der et savn af det lidt mere besværlige og nærværende. Derfor søges der mod design med tekstur. Teksturen kræver tid, nærvær og kan generelt sænke farten lidt på danskernes travle hverdag. Den står i modsætning til de glatte skærme, som har domineret de sidste 10-15 år. Fremtidens design vil også have fokus på at være pirrende og på at være lidt besværlig. Det kan derfor anbefales som investor at holde øje med designerne og virksomheder, der er på forkant med denne trend.