8 runde spejle med lys til badeværelset

Det er smart, funktionelt og praktisk – at vælge et badeværelse spejl med lys.

Loftslyset på et badeværelse kaster skygger på dit ansigt når du ser dig i spejlet. Ikke så smart hvis du for eksempel skal lægge makeup eller barbere dig.

Med et spejl med lys får du den bedste lyssætning til alt fra at lægge make up over at sætte frisuren til at gennemføre barberingen med de skarpe kanter, når anvender et lysspejl.

Runde spejle med lys er særligt populære lige nu. Derfor har vi udvalgt 8 flotte spejle til dig.

God fornøjelse.

Verona

Med dette elegante og minimalistiske badeværelsesspejl er det slut med at famle efter lyskontakten.

De smarte sensorer i spejlet, sørger for at tænde de energibesparende LED lys automatisk.

Lyseffekten skaber en flot og moderne dekoration på væggen bag ved spejlet.

Spejlet måler 80cm og er designet med en praktisk anti-dug funktion. Nyd et klart og tydeligt spejlbillede lige efter badet. 

Spar også på elregningen med en praktisk sluk-selv funktion, hvis du glemmer at slukke.

Lotus

Vil du have et moderne og multifunktionelt spejl med lys, der skal kunne bruges til forskellige indretningsstile?

Denne smagfulde Lotus model er skabt i et hvidt look, der gør det egnet til både den moderne, den klassiske og den futuristiske indretning.

Rammens modstandsdygtige materiale gør det let at vedligeholde spejlet og tørre det af efter behov. Der er mulighed for at aktivere sensorerne i spejlet, så lyset automatisk tænder, når der registreres bevægelser på badeværelset.

Scanbad

Vil du have et klassisk badeværelse spejl med integreret lys, er modellen fra Scanbad et rigtig godt valg. Det er lavet uden ramme, og det træder derfor meget enkelt frem på badeværelset.

Dette kan være en fordel for dig, der har et lille eller et smalt badeværelse, hvor der er brug for at optimere hver en cm2.

En yderligere fordel ved Scanbad spejlet er dets pris. Det befinder sig i den budgetvenlige ende af prisskalaen sammenholdt med de andre kvalitets spejle i runde designs på det danske marked.

Fornæs

Et rundt spejl med lys skal matche den øvrige stil i hjemmet.

Har du en kreativ eller personlig indretning, kan du gennemføre stilen på badeværelset med denne charmerende og iøjnefaldende model fra Fornæs.

Spejlet er lavet på innovativ vis, hvor selve rammen om ophænget udgøre lyskilden. Dette giver både et elegant look, og det er ikke mindst medvirkende til at give dig de bedste lysforhold foran spejlet.

Pisa

Til det eksklusive og moderne badeværelse vil dette Pisa spejl være det helt perfekte valg.

Det runde spejl med lys i hele rammen er designet til at gengive farver mest naturligt. Det betyder, at du får det mest autentiske, klare og virkelighedstro spejlbillede.

Spejlet skal tændes på almindelig vis via kontakt. Den slidstærke kvalitetsramme giver spejlet stor modstandskraft, så du kan få glæde af det i mange år frem.

Johannesburg

”Johannesburg” hører til de nyeste modeller på det danske marked indenfor kategorien af runde spejl med lys til badeværelset.

Det unikke og praktiske ved produktet er dets design med touch-panel.

Det er muligt både at tænde og slukke for lyset i rammen, og du kan derudover ændre lysfarve.

Nogle gange er der brug for et ’køligt’ skær, mens det er det varme og bløde lys, der er ønsket i andre situationer.

Dansani Moon

Det smukke, runde spejl med lys fra Dansani er lavet med en flot kant i messing.

Det giver et personligt og hjemligt look, som kan matche forskellige indretningsstile.

Der er integreret lysstyring i produktet, så du til enhver tid kan tilpasse mængden af lys samt lysets nuance i forhold til de personlige ønsker.

På de mørke tidspunkter af døgnet er der brug for opnå et mere skarpt skær, mens lysmætningen kan sættes ned, når solen står højest på himlen udenfor.

Odense

Når der er tændt lys på badeværelset i mange timer á gangen, er det værd at gå efter et rundt spejl med LED-lys.

Med denne stilfulde ”Odense” model får du masser af værdi og kvalitet for pengene. LED-lysene i spejlet har en estimeret levetid på hele 30.000 timer.

Du kommer til at spare penge på strømregningen, og du og resten af familien kan se frem til at perfekt lys til personlig pleje.

Flere runde spejle med lys