3 tips til at spare penge på VVS arbejdet

Annonce

Hvis du skal have udført VVS-arbejde, kan det godt blive en dyr omgang. Derfor vil du muligvis gerne vide, hvordan du kan spare på udgiften.

I det følgende finder du derfor 3 tips til at spare penge på VVS arbejdet. Hvis VVS-regningen stadig er for stor til dit budget, kan du optage et lån til VVS udgiften. På den måde kan du betale regningen i mindre afdrag hver måned.

Tip 1: Gør det selv

Når det kommer til VVS-arbejde, er der faktisk en del opgaver, som du gerne selv må foretage. Når du selv udfører opgaverne, er det naturligvis med til at holde prisen i bund.

Blandt andet må du gerne selv tilslutte et blandingsbatteri, et toilet eller brusearmatur. Til gengæld skal du hyre en autoriseret VVS’er, hvis du gerne vil have udført nogle nye installationer eller monteret et nyt afløb. Du skal også kontakte en autoriseret VVS’er, hvis du gerne vil have udbygget et brugsvandsanlæg eller lavet ændringer i dine gasinstallationer.

Tip 2: Indhent flere tilbud

Inden du hyrer en autoriseret VVS’er, der kan hjælpe dig, bør du indhente flere tilbud. Det er nemlig forskelligt fra firma til firma, hvad de kræver i timeløn og transportpenge.  

Når du indhenter flere tilbud, kan du derfor vælge det tilbud, som er bedst. Husk blot på, at det billigste ikke altid er det bedste. Hvis firmaet har fået dårlige anmeldelser, eller er kendt for deres lave kvalitet, vil det bedre kunne svare sige at vælge et andet firma.

Det er nemlig vigtigt, at det valgte firma udfører et godt stykke arbejde. På den måde holder resultatet i længere tid, og du slipper for at skulle bruge yderligere penge på VVS-arbejde.

Tip 3: Vælg en lokal VVS’er

Når du gerne vil hyre en autoriseret VVS’er, er det en god idé at vælge en fra lokalområdet. På den måde skal vedkommende nemlig ikke køre særligt langt for at komme frem til dig.

Det betyder derfor også, at du ikke skal betale særlig mange penge til transport – hvis nogen overhovedet. Derfor er det også et godt sted at spare på din VVS-regning.

Udover at du sparer på din regning, er det faktisk også bedre for klimaet, når din VVS’er ikke skal køre så langt. På den måde kan vedkommende nemlig minimere sit forbrug af fossile brændstoffer.